Πιστοποιήσεις & Βραβεία

Ένα βραβευμένο ελαιόλαδο κορωνέικης ποικιλίας

Η συνεχής παρουσία μας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και τα βραβεία που λαμβάνουμε είναι μια ανταμοιβή και αναγνώριση για τον κόπο που καταβάλλουμε όσοι συμμετέχουμε στην παραγωγή ελαιολάδου στην οικογένεια Αναγνωστόπουλου. Η αγάπη μας για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και η σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων που εργάζονται για αυτό, μας οδήγησε στην αναγνώριση και στην απόκτηση βραβείων υψηλού κύρους. Οι διακρίσεις που λαμβάνουμε μας δημιουργούν ακόμα περισσότερα κίνητρα για την παραγωγή ενός προσεγμένου προϊόντος.

Καλύτερο ελαιόλαδο Κορωνέικης ποικιλίας παγκοσμίως 2018 – 2019.
Για εμάς η παραγωγή άριστου ελαιολάδου είναι τέχνη την οποία υπηρετούμε με αφοσίωση. Η συγκομιδή της χρονιάς 2018-2019 τιμήθηκε ως το Καλύτερο Ελληνικό Ελαιόλαδο και ως το Καλύτερο Ελαιόλαδο Κορωνέικης Ποικιλίας Παγκοσμίως. Η επιβράβευση αυτή είχε και συναισθηματική αξία λόγω των δυσκολιών εκείνης της χρονιάς στην διαδικασια της παραγωγής του ελαιολάδου.

Το βραβευμένο ελαιόλαδο της οικογένειας Αναγνωστόπουλου.
Τα βραβευμένα προϊόντα μας, τόσο της σειράς One & Olive, όσο και της 3TOPS διακρίνονται για τον ποιοτικό σχεδιασμό και την καινοτομία τους επί σειρά ετών. Διεθνείς φορείς βραβείων έχουν ξεχωρίσει το ελαιόλαδό μας ανάμεσα σε εκατοντάδες, βραβεύοντας την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πιστοποιήσεις

Βραβεία